birgittar.blogg.se

En som älskar Livet!!!!!

så här är de............

Publicerad 2013-08-19 08:07:00 i Allmänt,

så har hela sommarn gått..........varmt i maj, kallt å regnigt juni, juli å augusti.......visst var de några dar som var varma men kanske inte lika många som vi behövt för att ladda batterierna inför vinters mörka, kalla tid. Fast ja lider inte av kyla å mörkret utan tycker att de är ganska härligt.
Nu är de snart jakttider å de är rätt skönt, vi är klar med alla jägarexamens uppskjutningar, trapbanan stängde vi igår efter klubbmästerskapet, nu börjar jakttiden för oss fågeljägare å de ska bli himla kul trots att de inte finns så mycket fågel i skogen som vi hoppats. Men äsch va gör det!!! de är sån härlig avkoppling att gå i skogen med hundarna å bössan, kaffeväskan å min underbara man!!! ja vi jagar inte så mycke tillsammans utan har varsin hund å träffas för att fika nånstans i skogen efter ett par timmars jakt!!!! härligt!!!!!
Ska försöka lägga in lite bilder senare när ja får tid för ida så pirrar de lite extra i magen.........för ja börjar mitt nya jobb ida!!!! tattata!!!!
de ska bli så himla kul, de var så länge sedan man hade de där pirret i magen inför nått man inte gjort förrut!!!! ska skriva lite mer om de sedan..............å sen ska ja skriva lite mer om mina funderingar om livet, va som har hänt, hur de kunnat gå så här å va som förväntas av mej den här tiden framöver...... min karriär som varit å va ja har för drömmar kvar???? mycke bli de å rymms de i en blogg????
 

snart...................

Publicerad 2013-08-09 09:05:35 i Allmänt,

är ja på gång igen............de har hänt mycke sen sist!!!! ska fundera lite på va ja ska skriva om.............de är så mycke att berätta, så mycke att förklara, så mycke som ja inte ens vill skriva om............ ska fundera som sagt..........
 

Om

Min profilbild

Birgitta

Jag älskar vintern!!!! när kylan nyper i näsan, skoterkörning, kaffekokning å min man förståss!! jajustja mina barn åxå!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela