birgittar.blogg.se

En som älskar Livet!!!!!

hallå---------

Publicerad 2013-11-11 07:57:07 i Allmänt,

här är ja................ lite tid finns el rättare sagt nu tar ja mej tid!!
Mkt har hänt sen sist .....mitt nya jobb är fantastiskt, spännande, givande å framförallt ja känner mej "behövd" de blir inte tyst när ja kommer in i rummet intill, alla pratar med alla, inget smygande el viskande, nä det är roligt att komma till jobbet och när man ska åka hem för dagen längtar man redan till nästa......de är väl så de ska va eller hur?
nu till årstiden som gått från höst till vinter......underbart!!!! skotta snö, hundarna busar i snön, man plockar fram ljusen, får nästan lite julkänsla.....jodå längtar att ta fram julen. En del har redan hunnit julpynta men inte jag, nä de tar sin tid.
Farsdag har passerat å ja har ingen pappa att fira, det känns lite konstigt, men som vanligt är ja rätt ofta till hans grav å tänder ljus å pratar lite och då känns de bättre.
min älskade man å mina barns pappa firades inte speciellt mkt annat än en tårta å de va riktigt gott å man behöver inte göra nått jättekalas men i allafall lite uppskattning kan ja tycka är på sin plats. Kanske lite gammelmodigt men de är min åsikt!
 
Ja gjorde portions-smörgåstårta å tog med till voutner för att fira svärfar å de är alltid uppskattat att komma med lite gott till svärföräldrarna. Mauritz som han heter fick även lite smått och gott å bland annat två trisslotter å vi önskade att han åtminstone få en lite större vinst, men de blev bara 60:-..........asch! bättre lycka nästa gång!!
nä nu är de dags att börja röra sej lite, kroppen vill inte va med idag, men hjärnan vill å de uppstår lite komplikationer om vem som ska bestämma.........nåja de är bara ta itu med kampen..... ha en bra dag allihopa för de ska minsann ja ha!!!!  ♥

Om

Min profilbild

Birgitta

Jag älskar vintern!!!! när kylan nyper i näsan, skoterkörning, kaffekokning å min man förståss!! jajustja mina barn åxå!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela